Bank voor zelfstandigen & bedrijven

We ondersteunen u met professionele betaaloplossingen, kredieten en beleggingen op maat. 

Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat jouw bank geen idee heeft van jouw professionele activiteiten.
 • Je bent op zoek naar een bank die meer doet dan enkel het hoogstnodige. 
 • Je hebt een vraag voor je bank, maar je komt op een algemeen nummer terecht of moet wachten. 

Zo kunnen we je helpen

 • Van kredieten over beleggingen tot gewoon betaalverkeer alsook de uitwisseling met andere toepassingen zoals codabox, isabel en dergelijke.
 • We kunnen alles aanbieden wat de professionele klant wenst.
 • Goed overzicht van inkomsten en uitgaven dankzij transparante informatievergaring via apps en online toepassingen.
 • Gemakkelijke integratie met verschillende boekhoudprogramma’s.

De juiste producten & diensten samengesteld op basis van uw profiel

 • Uw dossier steeds in goed handen

  Ons grote voordeel zit in de grootte van ons kantoor: we zijn een relatief kleine speler op de markt, wat het voordeel geeft dat we zeer persoonlijk te werk gaan. Alle collega's zijn op de hoogte van de dossiers, waardoor je ten alle tijden persoonlijk geholpen wordt. 

 • Oplossingen op maat van de klant

  Op basis van ons aanbod werken we contracten op maat uit en kijken we naar bestaande verzekeringen of bankzaken in onze portefeuille. We bekijken de huidige situatie en adviseren een efficiëntere combinatie van producten. 

 • +30 jaar ervaring

  Dankzij de mix van jong geweld en ervaring, zijn we enerzijds mee met de laatste kennis en technieken en hebben we anderzijds de kennis van het verleden. We zijn m.a.w. van alle markten thuis en kunnen onze klanten op alle fronten de beste oplossing bieden.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Contacteer ons, we helpen jou graag verder!

Als zelfstandig Crelan bankkantoor bieden wij alle bancaire producten en diensten aan onder naam van Crelan. Dit voor zowel zelfstandigen als ondernemingen.

We hebben diverse soorten rekeningen, betaalmiddelen, beleggingen en verscheidene kredietvormen. Dit alles wordt altijd aangeboden op basis van een analyse van de behoeften en vanuit het centraal stellen van de cliënt in elke situatie. Op deze manier wordt voor elke cliënt een persoonlijk productengamma aangeboden.

Al de afgenomen producten en diensten zijn door de cliënt op elk moment consulteerbaar via de moderne communicatiemiddelen – MyCrelan / Crelan Mobile app / Crelan banktoestel.

Indien je een online toepassing wenst te gebruiken, is er een installatie van de apps en websites nodig. Om je hiermee te helpen, voorzien we een demo op maat.

Bij Gilis & Monstrey zijn we meer dan alleen een bank- en verzekeringskantoor. We zijn ook de partner van bedrijven die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen. Wij staan klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij vragen en uitdagingen die je tegenkomt. 

Maak je afspraak

Ben je op zoek naar een bankier in Korbeek-Lo?

Kom langs tijdens de openingsuren

Maandag Ma 09u00 - 12u00 14u00 - 17u00
Dinsdag Di 09u00 - 12u00
Woensdag Wo 14u00 - 19u00
Donderdag Do 09u00 - 12u00
Vrijdag Vr 14u00 - 17u00

Buiten de openingsuren op afspraak