Over ons

Welkom bij Gilis & Monstrey, we helpen jou graag persoonlijk verder met je privé of professionele bankzaken en verzekeringen.

Wie zijn we?

Gilis & Monstrey is een bank- en verzekeringskantoor met jarenlange ervaring en een mix van zowel jonge als ervaren medewerkers.

Wij bieden persoonlijke service en oplossingen op maat voor nieuwe en bestaande klanten, om hun leven te vergemakkelijken en hun toekomst veilig te stellen.

Of je nu op zoek bent naar bankzaken of verzekeringsoplossingen, wij helpen je graag verder.

De juiste producten & diensten samengesteld op basis van uw profiel

  • Uw dossier steeds in goed handen

    Ons grote voordeel zit in de grootte van ons kantoor: we zijn een relatief kleine speler op de markt, wat het voordeel geeft dat we zeer persoonlijk te werk gaan. Alle collega's zijn op de hoogte van de dossiers, waardoor je ten alle tijden persoonlijk geholpen wordt. 

  • Oplossingen op maat van de klant

    Op basis van ons aanbod werken we contracten op maat uit en kijken we naar bestaande verzekeringen of bankzaken in onze portefeuille. We bekijken de huidige situatie en adviseren een efficiëntere combinatie van producten. 

  • +30 jaar ervaring

    Dankzij de mix van jong geweld en ervaring, zijn we enerzijds mee met de laatste kennis en technieken en hebben we anderzijds de kennis van het verleden. We zijn m.a.w. van alle markten thuis en kunnen onze klanten op alle fronten de beste oplossing bieden.

Onze missie

Het is onze missie en visie om onze bestaande en toekomstige klanten oprecht de beste oplossingen op maat te bieden, volledig aangepast aan hun levensstijl, huidige situatie en toekomstvisie. Wij hechten veel waarde aan onze service en bieden persoonlijke begeleiding aan elke klant om zo hun doel te bereiken.

Gilis & Monstrey uit Leuven draagt persoonlijke service hoog in het vaandel, zowel bedrijven als privépersonen.

Ons team

Ons team bestaat uit zowel ervaren bankiers en verzekeraars als jong talent dat op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. We streven naar een sterke verbondenheid tussen de collega's waardoor ze op een nauwe en open manier met elkaar kunnen samenwerken. 

Geert Monstrey

Bestuurder

Geert-Jan Monstrey

Bestuurder

Lennart Frickx

Commercieel medewerker bank

Ines Blagovic Nyanama

Commercieel medewerker bank

Evi Reymenants

Commercieel medewerker verzekeringen

Laurien Dewit

Commercieel medewerker verzekeringen

Maak je afspraak

Ben je op zoek naar een bankier en/of verzekeringsmakelaar in Korbeek-Lo of Leuven?

Kom langs tijdens de openingsuren

Maandag Ma 09u00 - 12u00 14u00 - 17u00
Dinsdag Di 09u00 - 12u00
Woensdag Wo 14u00 - 19u00
Donderdag Do 09u00 - 12u00
Vrijdag Vr 14u00 - 17u00

Buiten de openingsuren op afspraak